КПІ-Телеком, науково-технічне об`єднання
 
На головну сторінкуНаписати листаМапа сайту



Новини

(Інформація) Мережа і користувачі. Засідання профкому студентів КПІ

13.09.07 відбулося спільне засідання Профспілкового комітету студентів НТУУ "КПІ", Студентської ради студмістечка НТУУ "КПІ", Центру інформатизації НТУУ "КПІ" та системних адміністраторів гуртожитків мережі НТУУ "КПІ". Такому спільному зібранню передували зустрічі керівництва Центру інформатизації КПІ зі студентами, зібрання системних адмінстраторів мережі, засідання Студентської ради студмістечка.

Протягом останнього часу серед студентів почали виникати запитання, з’являтися прохання роз‘яснити інформацію щодо функціонування та подальшого розвитку комп’ютерної мережі. На засіданні головою профкому студентів Володимиром Мироновим була озвучена та роз'яснена інформація з приводу виявлення в мережі інформації порнографічного характеру, а також запропоновані можливі шляхи опрацювання, конструктивного вирішення питань подальшого розвитку та вдосконалення кампусної мережі.

До пристуніх звернувся також голова Студентської ради студмістечка Андрій Гаврушкевич, пропонуючи виважений підхід до вирішення озвучених питань та підтримав створення робочої групи, котре займеться узгодженням усіх питань та можливих шляхів вирішення. На ряд технічних запитань з професійної точки зору відповідав Едуард Мельник, заступник голови Центру інформатизації НТУУ "КПІ". Він розповів про найближчі плани щодо реконструкції та розвитку мережі НТУУ “КПІ”, а також ще раз наголосив на відсутності абонплати за користування мережею.

Також під час засідання озвучувались фінансові питання розвитку мережі, придбання нового обладнання, підключення до інформаційних ресурсів. На ці запитання охоче відповів керівник Центру Інформатизації Павло Кучернюк. Заслуховувались також думки пристуніх з позиції "незалежних" користувачів мережі.

Хочеться подякувати адміністраторам гуртожитків за актуальні запитання та пропозиції, котрі ставилися до присутніх навіть по
закінченню обговрення. Запитання стосувалися різних аспектів: тарифів на підключення до мережі, обов‘язків адміністраторів гуртожитку, а також ідей щодо розвитку мережі, створення та покращення діючих ресурсів. Без відповіді на запитання не залишився ніхто.

За результатами зустрічі одностайно було прийнято рішення:

1) Створити робочу групу, до складу якої увійшли:

Від Студентскьої ради студмістечка НТУУ "КПІ":

Гаврушкевич Андрій, голова Студентської ради студмістечка НТУУ "КПІ"

Костюк Антон, голова студентської ради 14 гуртожитку

Від профкому студентів НТУУ "КПІ":

Кільянчук Віктор, голова профбюро ТЕФ

Гарбар Сергій, член профкому студентів

Від Центру інформатизації НТУУ "КПІ":

Мельник Едуард, заступник керівника Центру інформатизації НТУУ "КПІ"

Нецман Григорій, менеджер НТО "КПІ-Телеком"

Від системних адміністраторів гуртожитків:

Могильний Олександр, системний адміністратор 14 гуртожитку

Абламський Іван, системний адміністратор 8 гуртожитку

2) Доручити робочій групі прийняти до розгляду пропозиції користувачів мережі, узгодити позиції по усім озвученим питанням, розробити необхідну документації (прогрмау розвитку мережі, договори, інструкції тощо.)

Свої побажання щодо питань порядку денного засідань робочої групи, запитання, а також пропозиції користувачі можуть надсилати на E-Mail: network@kpi.ua

3) У тижневий термін робочій групі звітувати щодо розглянутих питань та
прийнятих рішень.


Обговорити у форумі
Обговорити у форумі

17.09.2007

<< До списку новин