КПІ-Телеком, науково-технічне об`єднання
 
На головну сторінкуНаписати листаМапа сайту



Новини

(Інформація) Запуск пілотного проекту прямого підключення користувачів до Інтернет у 6-му гуртожитку

Шановні користувачі!

Повідомляємо, що з 01.12.10 буде запущено пілотний проект прямого підключення користувачів до Інтернет. Для запуску проекту був вибраний 6 гуртожиток, в зв’язку з тим, що в ньому повністю закінчена модернізація локальної мережі та всі користувачі підключені у кероване обладнання.

ПК користувача матиме прямий доступ до мережі Інтернет без використання додаткових програмних сервісів (VPN, proxy). Для ПК користувача виділяється тільки зовнішня IP-адреса. При цьому доступ до інформаційних ресурсів та інших вузлів в кампусній мережі буде можливий тільки через зовнішні IP-адреси.

Використання нового типу підключення дасть можливість знизити ціну, спростити процес підключення, покращити швидкість та якість послуги.

Ознайомитися з ТП на даний тип підключення можна за посиланням http://kpi-telecom.kpi.ua/services/internet/connection/individualsprice/#direct .

По завершенню тестування та остаточного налагодження програмно-апаратних засобів, планується введення нового типу підключення у гуртожитках, в яких закінчена модернізація мережі (№№7, 11, 17, 21 – перша черга), та гуртожитках, де мережа частково модернізована (№№13, 14, 22 – друга черга).

Адміністрація НТО "КПІ-Телеком".

27.11.2010

<< До списку новин