КПІ-Телеком, науково-технічне об`єднання
 
На головну сторінкуНаписати листаМапа сайту



Новини

(Інформація) Порядок призупинення послуги Інтернет доступу на літній період

Шановні користувачі!

Для користувачів, які не планують користуватися послугою Інтернет доступу на літній період, наводимо детальну інструкцію для відключення послуги та запобігання зняття коштів.
Звертаємо Вашу увагу, що кошти за передплачені ТП знімаються 1-го числа поточного місяця. При призупиненні послуги після 1-го числа, кошти за поточний місяць не повертаються.

Для користувачів VPN:
1. На сайті біллінгової системи у розділі «Статус послуги» (https://billing.kpi.ua/servstatus/) змінити статус на «Вимкнена».
2. З форми зворотного зв’язку на сайті біллінгової системи (https://billing.kpi.ua/feedback/) написати листа з проханням змінити тип IP адреси для всіх логінів на NAT.
3. Для поновлення користування послугою необхідно змінити статус послуги на «Увімкнена» та у налаштуванні кожного логіну до послуги ВПН змінити тип IP адреси на «Постійний»

Для користувачів прямого доступу до мережі Internet (DIRECT):
1. Написати листа з форми зворотного зв’язку на сайті біллінгової системи (https://billing.kpi.ua/feedback/), в якому вказати дату, з якої необхідно деактивувати послугу. УВАГА! Послуга буде деактивована у вказану Вами дату о 20:00.
2. Для поновлення користування послугою необхідно звернутися до служби технічної підтримки за тел. 406-88-88, особисто у корп. 7, к.130а або написати листа на адресу support@kpi.ua з почтової скриньки, яка вказана у Вашому профілі на біллінговій системі. Звертаємо Вашу увагу, що при активації ТП плану, за винятком активації у серпні, оплата за поточний місяць стягується у повному розмірі, не залежно від дати активації. При активації ТП у серпні абонплата стягується пропорційно кількості днів, що залишилися до кінця місяця.

Для користувачів PROXY:
1. На сайті біллінгової системи у розділі «Керування тарифами» (https://billing.kpi.ua/proxyservstatus/) змінити статус на «Вимкнена».
2. Для поновлення користування послугою необхідно змінити статус послуги на «Увімкнена»


08.06.2011

<< До списку новин