КПІ-Телеком, науково-технічне об`єднання
 
На головну сторінкуНаписати листаМапа сайту



Новини

(Інформація) Запрошення до відкритого обговорення питань щодо мережі НТУУ

Шановні студенти!

У зв’язку з великою кількістю запитань, щодо діяльності підрозділу НТО «КПІ-Телеком» НТУУ «КПІ» та з метою їх широкого обговорення усіма користувачами мережі, створення ефективної стратегії розвитку інформаційно-телекомунікаційної мережі та її сервісів в НТУУ «КПІ запрошуємо Вас надсилати Ваші питання, зауваження та пропозиції на електронну адресу network@kpi.ua або передавати питання через організації студентського самоврядування (Профком студентів, Студентську раду, Студентську раду студмістечка).

Перш за все, нас цікавлять Ваші конструктивні критичні зауваження щодо нашої діяльності та Ваші пропозиції.

Співробітники НТО «КПІ-Телеком» НТУУ «КПІ» підготують відповіді на усі Ваші запитання, враховуючи всі Ваші суттєві зауваження та пропозиції щодо розвитку нових проектів та покращення якості надання послуг. Ми підготуємо відповіді на усі Ваші питання та пропозиції. Результатом цього стане організація обговорення відкритих питань наживо, про що буде повідомлено додатково.
За результатами Ваших пропозицій та обговорень буде сформовано план заходів на 2012 рік (з урахуванням реальної фінансової ситуації), про етапи виконання якого НТО «КПІ-Телеком» НТУУ «КПІ» буде надавати інформацію на своєму сайті.

Авторам найбільш цікавих, для усіх користувачів мережі, нових проектів, буде запропоновано взяти участь у їх практичній реалізації.


З повагою,
Керівництво НТО «КПІ-Телеком» НТУУ «КПІ»

24.11.2011

<< До списку новин