КПІ-Телеком, науково-технічне об`єднання
 
На головну сторінкуНаписати листаМапа сайту



Новини

(Інформація) Щодо запуску прямого доступу у 12 гуртожитку

Шановні студенти!

Звертаємо Вашу увагу, що роботи по створенню кабельних систем у 7-ми гуртожитках університету (в тому числі і у 12-му гуртожитку) виконує ПрАТ «Датагруп», з яким університетом укладено відповідний договір. НТО «КПІ-Телеком», після завершення робіт ПрАТ «Датагруп», встановлює комутаційне обладнання, підключає користувачів до мережі та виконує їх подальше обслуговування. Більшість робіт ПрАТ «Датагруп» виконувались влітку, коли студенти були на канікулах. В вересні було закінчено роботи у 6-ти гуртожитках, де запущена нова послуга «прямого» доступу до Інтернет. Тільки за вересень НТО «КПІ-Телеком» було підключено до нової мережі у цих гуртожитках 2712 користувачів. На жаль, у 12-му гуртожитку влітку були заплановані роботи студмістечка НТУУ «КПІ» по модернізації системи електроживлення (липень-серпень) і ПрАТ «Датагруп» не міг приступити до виконання робіт по створенню кабельних систем комп’ютерної мережі. Роботи було розпочато у другій половині вересня і нами було дано оголошення про запуск нової послуги з 6-го жовтня. У зв’язку з затримкою поставок необхідної комплектації ПрАТ «Датагруп» вже другий раз переносить термін закінчення своїх робіт (по інформації на сьогодні – 15.10.14 – ПрАТ «Датагруп» планує завершити роботи до 21 жовтня). По завершенню цих робіт НТО «КПІ-Телеком» протягом одного дня встановить усе необхідне обладнання (воно вже підготовлено і налаштовано) і розпочне переключення користувачів.

Звертаємо Вашу увагу, що весь цей час у 12-му гуртожитку працює «стара» мережа, через яку студенти мають можливість користуватися послугами доступу до Інтернет. Крім того, НТО «КПІ-Телеком» було встановлено 4-ри «відкритих» Wi-Fi-точки на 3-му і 4-му поверхах для забезпечення доступом до Інтернет, перш за все, студентів 1-го курсу (більшість студентів 1-го курсу розміщено на цих поверхах). Студенти старших курсів мають доступ до Інтернет через «стару» мережу гуртожитку.

Ми розуміємо що затримка робіт по модернізації мережі у 12-му гуртожитку викликає незадоволення серед студентів і, з свого боку, постійно звертаємось до ПрАТ «Датагруп» з вимогою про прискорення робіт. Сподіваємось, що на цей раз ПрАТ «Датагруп» закінчить усі роботи в зазначений термін (до 21 жовтня) і з 23 жовтня НТО «КПІ-Телеком» запустить нову мережу у 12-му гуртожитку.

Адміністрація НТО «КПІ-Телеком»

15.10.2014

<< До списку новин