КПІ-Телеком, науково-технічне об`єднання
 
На головну сторінкуНаписати листаМапа сайту



Новини

(Інформація) Нагадуємо порядок призупинення послуги на канікули!

Шановні користувачі!

У зв'язку з наближенням канікул, для запобігання зняття коштів абоненти, які планують не користуватися Інтернет доступом певний період, повинні завчасно призупинити послугу. При наявності на рахунку повної суми абонплати за тариф, кошти знімаються 1-го числа авансом за весь місяць. При призупиненні послуги після 1-го числа (якщо абонплата вже була знята), кошти за поточний місяць не повертаються.

Звертаємо увагу, що при балансі від 1,74 грн. на мінімальному тарифному плані за 54 грн послугу потрібно призупинити, оскільки, відповідно до схеми зняття коштів, при настанні моменту, коли коштів на рахунку залишається достатня кількість для оплати залишку днів до кінця місяця, вони знімаються автоматично. 1,74 грн, для прикладу, достатньо для оплати останнього дня місяця на мінімальному тарифному плані Internet 25 за 54 грн. Детальніше з процедурою зняття коштів можна ознайомитися за посиланням http://kt.kpi.ua/services/internet/connection/individualsprice/#direct

Для користувачів прямого доступу до мережі Internet (DIRECT) послуга призупиняється наступним чином:
На сайті біллінгової системи у розділі керування тарифами (https://billing.kpi.ua/directtariffscheduler/) запланувати зміну тарифного плану на 0 Mbit FREE (0110) на бажаний місяць (з 1 числа). Для призупинення послуги Ви також можете звернутися до служби технічної підтримки (http://kt.kpi.ua/contacts/)

Для поновлення користування послугою необхідно обрати бажаний тарифний план на сайті біллінгової системи. Послуга буде активована з наступної доби. При активації послуги після 1го числа місяця, з рахунку буде знята абонплата за тарифний план, пропорційно кількості днів, що залишилися до кінця місяця.

Адміністрація НТО "КПІ-Телеком"

26.12.2014

<< До списку новин