КПІ-Телеком, науково-технічне об`єднання
 
На головну сторінкуНаписати листаМапа сайту



Новини

(Інформація) День народження веб-сайту

Рік тому, 14 грудня 2005 року побачив світ цей веб-сайт. Багато з тих пір пройшло часу, багато чого змінилося.

З основних подій, відбулися та були відображені на ресурсі за рік:

а) для користувачів UA-IX (український сегмент інтернету) став безкоштовним. ( http://kpi-telecom.ntu-kpi.kiev.ua/newsitems/?ticker=2&id=59 )


б) на ресурс ftp://public.ntu-kpi.kiev.ua (дозволяє обмінюватися інформаціює для користувачів у мережі та поза мережею повністью безкоштовно) встановлено накопичувач 160 ГБ. ( http://kpi-telecom.ntu-kpi.kiev.ua/newsitems/?ticker=2&id=63 )

в) відкрито IRC-канал онлайн підтримки користувачів у мережі RusNet ( http://kpi-telecom.ntu-kpi.kiev.ua/newsitems/?ticker=2&id=72 )

г) налаштовано ICQ-шлюз для користувачів мережі, завдяки якому користування ICQ – безкоштовне.

д) відчинено проект IP-телефонії ( http://kpi-telecom.ntu-kpi.kiev.ua/newsitems/?ticker=2&id=58 )

е) спроектовано та створено нову білінг-систему НТО "КПІ-Телеком" ( http://kpi-telecom.ntu-kpi.kiev.ua/newsitems/?ticker=2&id=81 )

А також багато інших подій, що відбулися у житті мережі НТУУ "КПІ" та НТО "КПІ-Телеком" – були висвітлені на сторінках цього сайту.

З позитивних моментів також хочеться відмітити зростаючий інтерес до веб-сайту з боку користувачів – з початкових 100 унікальних хостів на день – маємо вже на сьогодняшній день майже 400 унікальних хостів у день. Цей приріст не є дуже великим з огляду на те, що вже рік веб-сайт працює для користувачів, але нам дуже приємно, що наша праця знаходить свою аудиторію!

Пам'ятайте, що ми працюємо для Вас, наші шановні користувачі! Дякуємо Вам за те, що цей рік прожили разом з нами й сподіваємость, що співпраця у майбутньому буде тільки ще більш продуктивною.

Вітаємо!

З повагою, адміністрація НТО "КПІ-Телеком" та веб-студія ArtLab .


Обговорити у форумі
Обговорити у форумі


16.12.2006

<< До списку новин