КПІ-Телеком, науково-технічне об`єднання
 
На головну сторінкуНаписати листаМапа сайту



Новини

(Інформація) Розбудова бездротової (Wi-Fi) мережі на теріторії КПІ

Шановні користувачі!

НТО “КПІ-Телеком” у 2005 році розпочав встановлення бездротових точок доступу, стандарту 802.11b та 802.11g, відомих як Wi-Fi. На сьогоднішній день, точки доступу встановлені у 7 корпусі та бібліотеці.

На 2007 рік НТО “КПІ-Телеком” запланувало подальший розвиток мережі бездротового доступу у кампусі НТУУ “КПІ”. На період тестування послуги, надається вільний доступ у мережу НТУУ “КПІ” та безкоштовний, обмежений по швидкості, доступ в інтернет та UA-IX.

Нам дуже важливо знати Ваші побажання, щодо встановлення нових точок доступу у корпусах та гуртожитках НТУУ “КПІ”. Ваші побажання залишайте на форумі НТУУ “КПІ” (дивіться посилання внизу новини).

Також, ми пропонуємо додати Вашу точку доступу до загальної мережі бездротового доступу у кампусі НТУУ “КПІ” на взаємовигідних умовах. Якщо Вас зацікавила дана пропозиція, пишіть на support@ntu-kpi.kiev.ua.

Для власника точки доступу ми пропонуємо постійний Інтернет-трафік у новій системі білінгу. Підключення точки доступу до вузла НТО “КПІ-Телеком” (обов’язкова умова) проводиться за кошти НТО “КПІ-Телеком”. Налаштування та супроводження точки доступу буде виконувати НТО “КПІ-Телеком” (обов’язкова умова). При цьому, буде забезпечено бездротовий доступ до локальної мережі власнику точки.

Увага! Точка доступу залишається власністю тієї людини, що її надала.

Обговорити у форумі
Обговорити у форумі

16.02.2007

<< До списку новин