КПІ-Телеком, науково-технічне об`єднання
 
На головну сторінкуНаписати листаМапа сайту



Новини

(Анонс) Запущено бета-версію порталу КПІ

Шановні відвідувачі сайту!

НТО «КПІ-Телеком» з радістю представляє вам новий ресурс мережі – портал КПІ, який має статус бета-версії та доступний за адресою http://www.kpi.cc. Відтепер, Ви завжди можете знайти багато цікавого та корисного на одному ресурсі: форум, чат, прогноз погоди, курс валют, новини – і це ще не повний перелік!

У порталі застосовано систему єдиної реєстрації, яка дозволить Вам, зареєструвавшись на одному ресурсі, одразу отримувати акаунт на всіх сайтах-партнерах. Зокрема, один з найбільш відомих проектів мережі – БітТорент трекер КПІ вже приєднався до єдиної реєстрації.

Також вперше в КПІ створено електронну пошту з веб-інтерфейсом та доступом через мережу Університету та Інтернет. Ви одразу отримуєте поштову скриньку у домені порталу – kpi.cc (наприклад, для логіну vasya створюється пошта vasya@kpi.cc).

Сайт має свою унікальну пошукову систему по WEB та FTP серверам!

Також реалізовано дзеркало новин популярних інтернет-ресурсів – відтепер, не потрібно витрачати зайвий час на різні сайти: спорт, музика, нові технології, політика, погода – все доступно на порталі КПІ!

Якщо ж потрібно надіслати повідомлення на мобільний телефон – не треба витрачати гроші з рахунку! Відправити повідомлення можна з порталу, скориставшись простою та зручною формою.

Хочеться поспілкуватися з друзями? – Завітайте до чату на порталі!

Форум Університету відтепер доступний на порталі. Задавайте питання, приймай участь у дискусіях та просто гарно проводь час на форумі!

Хочете поділитися своїми враженнями про подорожі або здивувати друзів мальовничими фотографіями? – До Ваших послуг галерея порталу. Завантажте своє фото та просто поділиться посиланням з друзями та знайомими.

Свіжі жарти, анекдоти, прикольні картинки, смішні історії – все це можна знайти чи розмістити в розділі «Розваги». Додавайте свої коментарії, жартуйте та весело проводьте час!

Отже, на порталі кожний знайде для щось саме для себе. Будемо раді бачити Вас!

З повагою, команда розробників порталу КПІ!

Обговорити у форумі
Обговорити у форумі

26.11.2007

<< До списку новин