КПІ-Телеком, науково-технічне об`єднання
 
На головну сторінкуНаписати листаМапа сайту



Новини

(Інформація) Тимчасове Wi-Fi покриття у 18 гуртожитку

Шановні користувачі!

Ми отримуємо численні звернення від студентів з 18 гуртожитку з проханням забезпечити доступ до локальної мережі та Інтернет ресурсів.

В зв’язку з цим, хочемо повідомити наступне. Під час проведення ремонтних робіт у 18 гуртожитку будівельниками було демонтовано практично всю мережеву інфраструктуру. На поточний час ремонтні роботи повністю не закінчені, що не дозволяє почати роботи по створенню нової інфраструктури.

Тому, з метою забезпечення доступу до локальної мережі та Інтернет для студентів, в холах тимчасово будуть встановлені Wi – Fi точки з безкоштовним доступом до локальної мережі та Інтернет ресурсів. Студентська рада гуртожитку забезпечить створення робочих місць для студентів у цих кімнатах. Роботи по налагодженню та становленню точок доступу планується завершити до 28.12.2011.
Також розглядають варіанти часткового Wi – Fi покриття з доступом до локальної мережі лівого та правого крил гуртожитку за допомогою направлених антен, з 21 гуртожитку.

Відразу після завершення ремонтних робіт в 18 гуртожитку буде створюватися нова мережева інфраструктура та всі користувачі будуть мати можливість підключитися до мережі. Після завершення робіт по створенню нової інфраструктури будуть введені тарифи з прямим доступом до мережі Інтернет (http://kpi-telecom.kpi.ua/services/internet/connection/individualsprice/#direct)

Актуальна інформація про проведені роботи та нові плани буде розміщена на офіційному сайті НТО «КПІ-Телеком» http://kt.kpi.ua/

Адміністрація НТО «КПІ-Телеком»

23.12.2011

<< До списку новин