КПІ-Телеком, науково-технічне об`єднання
 
На головну сторінкуНаписати листаМапа сайту



Новини

(Інформація) Порядок призупинення послуги DIRECT-Internet з 01.02.2012

Шановні користувачі!

З 01.02.2012 користувачі прямого доступу до мережі Internet зможуть самостійно призупиняти послугу. Для цього в розділі керування тарифами на сайті біллінгової системи https://billing.kpi.ua/directtariffscheduler/ потрібно запланувати зміну тарифного плану на 0 Mbit FREE (0110) на бажаний місяць.
Для подальшої активації послуги достатньо обрати бажаний тарифний план на сайті біллінгової системи. Послуга буде активована з наступної доби. При активації послуги після 1го числа місяця, з рахунку буде знята абонплата за тарифний план, пропорційно кількості днів, що залишилися до кінця місяця, та плата за постійну IP адресу в повному об’ємі.

Звертаємо Вашу увагу, що абонплата за тарифний план знімається 1-го числа місяця (у разі недостатньої кількості коштів на рахунку може з’явиться від’ємний баланс, який має бути погашений, не пізніше, ніж 3 числа поточного місяця). При призупиненні послуги після 1-го числа, кошти за поточний місяць не повертаються, тому плануйте зміну тарифного плану завчасно.

Адміністрація НТО «КПІ-Телеком»

31.01.2012

<< До списку новин