КПІ-Телеком, науково-технічне об`єднання
 
На головну сторінкуНаписати листаМапа сайту



Новини

(Інформація) Стосовно взаємодії між НТО «КПІ-Телеком» та «Домашній Телеком» («Датагруп») у 1, 10, 12, 15, 16, 19 та 20 гуртожитках

Шановні користувачі!

У зв’язку з запитаннями стосовно наявності у гуртожитках нового оператору доступу до мережі Інтернет, відповідаємо на найбільш поширені запитання стосовно взаємодії між НТО «КПІ-Телеком» та оператором "ДомТелеком" ("Датагруп").
Спільно з "Датагруп" було проведено модернізацію мережі 1, 10, 15, 16, 19 (всі поверхи, крім 8 та 12 поверху, правого крила 11 поверху) та 20 (крім 3, 5, 9 поверхів) гуртожитків. До середини вересня буде закінчено модернізацію 12 гуртожитку. У вказаних гуртожитках (за виключенням наведених вище поверхів у 19 та 20 гуртожитку) поповнення рахунку користувачами протягом певного періоду повинно відбуватися по реквізитам "ДомТелеком" (це особливості реалізації юридичної взаємодії між НТУУ "КПІ" та "Датагруп"). Термінали для поповнення використовуються ті ж, що й для НТО "КПІ-Телеком" http://kt.kpi.ua/faq/draft/. Обслуговування користувачів надалі виконує НТО "КПІ-Телеком". Для надання послуг використовується інфраструктура та зовнішні канали НТУУ "КПІ".

Адміністрація "НТО КПІ-Телеком"

26.08.2014

<< До списку новин